Injectie-technieken voor het dichten van lekkages in kelders, parkeergarages, rioolstelsels, betonconstructies, muren en zandbodems.

Maar ook voor het oplossen van optrekkend vocht of constructieve verlijmingen van beton.

Injectie kelder

In 1965 is ons bedrijf opgericht door Jan van den Bogaert die begon als zelfstandige schilder. Als snel kwam daar het eerste personeel bij. Vele stappen zijn gemaakt om te komen waar we nu staan. Uitbereiding van activiteiten zoals vochtwering en gevelrenovatie stelt ons in staat om breed naar onderhoud van onroerende goederen te kijken. Voor u interessant omdat u verschillende disciplines bij ons kunt onderbrengen. Duidelijke lijnen in verantwoordelijkheden.

Voorbeelden van schilderwerken, vochtwering, injecteren, betonrenovatie, kitwerken, gevelreinigingen, impregneren, scheurherstel in metselwerk vind u ook in onze portfolio.

Naast VDB Vochtwering kunt u ook terecht bij VDB Schilderwerken en VDB Gevelrenovatie

Ons team

GERTJAN VAN DEN BOGAERT
GERTJAN VAN DEN BOGAERT
Na de schildersopleiding op het St Lucas te Boxtel ben ik in dit mooie bedrijf gaan werken. Na 5 jaar onder leiding van mijn vader heb ik het stokje overgenomen. Nu inmiddels ruim 25 jaar, al voelt dat niet zo. Met plezier voer ik de dagelijkse leiding over het bedrijf. Ik ben trots op wat we inmiddels bereikt hebben. Dit gaan we in de toekomst voortzetten.
WILLEM VAN DER HEIJDEN
WILLEM VAN DER HEIJDEN
Als kind bouwde ik het liefst hutten onder de grond. Eigenlijk ben ik toen al begonnen met mijn huidige passie; vochtwering. Na de HTS ben ik dagelijks werkzaam in “de bouw”. Mijn passie is de technieken in de bouw, die ik graag in praktijk breng. Het oplossen van vochtproblemen geeft me veel energie en voel me daarbij als een vis in ’t water.
ONS TEAM
ONS TEAM
Wij zijn ’t hart van VDB… Teamspirit, collegialiteit, motivatie zijn karaktereigenschappen die we allemaal bezitten. Dat moet ook wel om een goed team te vormen. Wij voelen ons prettig bij deze “familiecultuur” en platte organisatiestructuur. 1 + 1 is bij ons 3